Slimmer Ondernemen

U wilt overzicht houden. Grip op uw zaak, zodat u weet waar u aan toe bent. Eigenlijk wilt u het gewoon slimmer geregeld hebben.

Slimmer Ondernemen

U wilt uw bedrijfsprocessen automatiseren. Als accountant begrijpen wij bedrijfsprocessen. Daarom helpen wij u de processen te verbeteren.

Slimmer Ondernemen

U zoekt een accountant met kennis van zaken. Wij zijn de accountant die automatiseren. Wij richten processen slimmer voor u in en zorgen voor onderhoud en beheer.

FINANCIEEL INZICHT

Wilt u 24/7 online inzage in uw cijfers en meer grip op uw financiële toekomst? Met het Van den Berghe & Partners management dashboard heeft u uw managementinformatie altijd bij de hand. Wij voorzien hiermee in de informatiebehoefte van iedere MKB-onderneming. Veilig, altijd beschikbaar en online in de cloud.

Als ondernemer moet u veel keuzes maken. Om goed gefundeerde beslissingen te kunnen nemen is het van belang dat u weet hoe uw onderneming er voor staat. Houdt u bijvoorbeeld wel voldoende kredietruimte over als u die ene investering doet, of worden de personeelskosten niet te hoog als u een nieuwe medewerker aanneemt? Allemaal vragen waar u vaak niet direct antwoord op heeft. 

hoe werkt het?

Wij koppelen vrijwel ieder boekhoudpakket aan ons management dashboard. Na inloggen komt u direct in uw presentatie, waar u precies ziet hoe u ervoor staat. Daarnaast ziet u ook uw debiteuren en crediteuren overzichten, de exploitatie en balans.
 

VERGELIJKing EN TOEKOMST

U heeft niet alleen de mogelijkheid om het vergelijk te zien met het verleden, ook uw toekomstige cijfers voor het komende jaar zijn nu altijd zichtbaar. Bovendien kunt u het vergelijk zien met de begroting en kunt u zelf eenvoudig liquiditeitsprognoses maken, en automatisch alerts ontvangen bij afwijkingen. Zo weet u altijd wat er binnen uw organisatie speelt en welke zaken uw aandacht verdienen.​

BENCHMARK

Wij hebben voor diverse branches benchmark pools ingericht. Dit maakt het mogelijk om uzelf te vergelijken met uw branchegenoten. Ook als u meerdere vestigingen heeft of franchise-ondernemer bent, kunt u via ons dashboard de verschillende vestigingen met elkaar vergelijken. Veel ondernemers maken inmiddels gebruik van de benchmark, wat een schat aan informatie oplevert!

PROFIT BI

Indien u zelf beschikt over AFAS ERP (online) heeft u de beschikking over een zeer krachtige Business Intelligence (BI) tool, die volledig gekoppeld is aan de verschillende onderdelen van AFAS. Uw gegevens worden via dashboards inzichtelijk gemaakt. Wij helpen u met de inrichting en onderhoud van Profit BI. 

CONTINUOUS MONITORING

Wij houden de vinger aan de pols en zitten een aantal keer per jaar met u aan de tafel om uw cijfers en ideeën te bespreken. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er binnen uw onderneming en branche speelt.

Wat zijn de mogelijkheden?


24/7 realtime financieel inzicht in uw onderneming

Vergelijk met het verleden en zicht op de toekomst 

Vergelijk met de begroting en liquiditeitsprognoses

Deelnemen aan de diverse benchmark pools

Samen met ons een eigen benchmark opzetten (handig indien u meerdere vestigingen heeft)

Bij afwijkingen signalen via een app op uw mobiele telefoon of tablet 

Meerdere malen per jaar een gesprek met uw adviseur om de uitkomsten van de cijfers te bespreken

Afspraak maken voor een live presentatie

Sinds korte tijd zijn wij overgestapt op AFAS. De overstap is voor ons een grote vooruitgang omdat onze financiele administratie nu grotendeels geautomatiseerd is, wat erg veel tijd scheelt. Het is in het begin natuurlijk wel even wennen aan het nieuwe systeem maar gelukkig worden we daarin perfect bijgestaan door Bas. Hij weet alles over AFAS, reageert super snel en volledig en is altijd bereikbaar als we hulp nodig hebben. Dit geeft ons een veilig gevoel.
Edo Santek - Dienstdokters.nl (Amsterdam)

"Accountantskantoor Van den Berghe & Partners bood precies datgene waarnaar ik op zoek was: een luisterend oor en oplossingen die de groei van mijn vertaalpraktijk in goede banen leiden". - Rik Schraag, Maverick Translations

Meer weten? Vraag onze adviseurs

Bas Peelen

Partner, CTO en AFAS Expert

Mail Bas Bel Bas

TED BAALT VAN EXCEL. KAN HET ALSJEBLIEFT SLIMMER?