Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Verdegaal richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

All Posts Blog: Corona-crisis

Corona: wat doet accountantskantoor Van den BergheVerdegaal?

De corona-crisis is een bijzonder ingrijpende crisis, die het hele sociale leven in Nederland verlamt.  Ook wij hebben als kantoor maatregelen genomen om verspreiding van het corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. En wat kunt u verder van ons verwachten, dat leest u in deze blog. Laatst bijgewerkt: vrijdag 29 mei 2020 om 09.00 uur

Corona-crisis: wat kun je als ondernemer zelf doen?

Ondernemers die zwaar worden getroffen dienen veel te regelen. Allereerst, blijf kalm, probeer de crisis waarin je zit te overzien en neem niet te overhaaste beslissingen.
Naast de overheidsmaatregelen die worden uitgerold, kun je ook zelf veel doen. In deze blog een overzicht waaraan je kunt denken. Laatst bijgewerkt: vrijdag 29 mei 2020  om 09.00 uur.