Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Verdegaal richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Robotic accounting: is uw volgende accountant een geautomatiseerde robot?

Wetenschap en technologie ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren. Hierdoor vragen veel werkenden zich af of technologie hen vroeg of laat zal vervangen. Ook in de accountancywereld speelt dit vraagstuk enorm. Dit komt mede doordat boekhoudsoftware een steeds grotere vorm van automatisatie aanneemt. Hierdoor wordt de accountancy minder arbeidsintensief, wat betekent dat er minder mankracht nodig is om dezelfde, vaak betere, resultaten te boeken.

De wet DBA verdwijnt weer. What’s next?

Op 10 oktober 2017 publiceerde het kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het regeerakkoord “Vertrouwen in de toekomst” voor de periode 2017-2021. Hierin geeft het kabinet aan dat de Wet Deregulering Arbeidsrelatie (DBA) vervangen wordt door een nieuwe wet, waarvan de naam nog niet bekend is.