Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Grip op uw zaak MKB-Pakket

met een vast contactpersoon

Het “Grip op uw Zaak MKB-pakket” is speciaal opgezet voor u als MKB-ondernemer. Als ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw opdrachten en groei en rendement behalen. Het is wel van belang dat uw financiële en fiscale zaken goed geregeld zijn. Wij bieden u met ons “Grip op uw Zaak MKB-pakket” een totaaloplossing aan voor uw financiële administratie en belastingaangifte. Heeft u personeel? Dan kunnen wij desgewenst ook uw salarisadministratie voeren. Voor MKB-ers in de retail, horeca, vrije beroepen en IT, zijn wij dé sector-accountant. Wij hebben specialistische branchekennis. Wilt u meer weten? Klik dan op sector-specialist.
Het “Grip op uw Zaak MKB-pakket” is er al vanaf € 300,00 per maand! (*)

Wat kan u verwachten binnen ons "Grip op uw Zaak MKB-pakket"

  • • het voeren van uw online administratie, indien gewenst wekelijks
  • • het opstellen van uw aangifte omzetbelasting
  • • het opstellen en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting
  • • het opstellen van jaarstukken
  • • betaalbestanden voor uw crediteuren verzorgen en eventueel uitvoeren
  • • het geven van belastingadvies
  • • optioneel: realtime online financieel inzicht. Hoe doen we dat? Klik hier.

Daarnaast profiteert u van het speciale tarief van de adviseurs bij Van den Berghe & Partners. U beschikt over alle kennis op accountantsniveau met betrekking tot fiscale voordelen, uw administratie en HRM/payroll. 

(*) Tarief gebaseerd op full-service, zoals hierboven genoemd. Doet u zelf ook (een deel van) de administratie, dan vermindert dit uiteraard het maandtarief.

Voordelen van het
"Grip op uw Zaak MKB-pakket"

Een volledige online administratie, dus altijd en overal inzicht

Administratie eenvoudig en volledig digitaal, dus nooit meer losse bonnen en ordners

Administratie gecontroleerd en/of bijgewerkt door onze professionals

Vaste maandprijzen, dus geen verrassingen achteraf

NBA keurmerk. Bewezen kwaliteit.

4x per jaar een speciale nieuwsbrief (in print en mail) met nieuws en tips.

Uniek: nieuwsbrieven per doelgroep: DGA, BV met personeel, ZZP, stichtingen etc.

Gratis portal toegang voor beveiligde communicatie en archief van belangrijke documenten

offerte aanvraag

"Van den Berghe & Partners is al jaren de accountant van de Stichting Uitvaartverzorging Noordwijk. Wij zijn uitermate content met de manier van werken namelijk direct en ter zake kundig maar ook kritisch. Meedenken en gratis adviezen horen bij de dienstverlening. Rapportage is keurig verzorgd en indien van toepassing uitstekende begeleiding bij belastingcontrole. Van den Berghe & Partners is dan een uitstekende keuze voor ieder MKB bedrijf." - H. Hazenoot, bestuurder

"Mijn ouders 40 jaar en ik bijna 20 jaar klant,
Is 60 jaar vakmanschap en vertrouwen". -
Mariët van Westerop, Snackbar en lunchroom Van Westerop

"Accountantskantoor Van den Berghe & Partners is al generaties lang aan ons bedrijf verbonden. Het is met recht een partner van ons bedrijf; Van den Berghe & Partners staat voor betrouwbaarheid, precisie en toegankelijkheid. ​Ze staan altijd op elk moment van de dag voor je klaar en houden zich aan hun afspraak! Al met al een eerlijk sociaal bedrijf met fantastische meedenkende medewerkers!" - Sport 2000 De Lange – Noordwijk, Arthur de Lange

JOLANDA OPENT EEN NIEUWE VESTIGING IN LEIDEN