Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

SECTOR SPECIALIST

U heeft behoefte aan iemand die kennis heeft van de branche waarin u opereert. Iemand die weet waar u last van heeft en kan meedenken over de toekomst van de onderneming; welke kansen en bedreigingen er zijn, de technologische ontwikkelingen bijhoudt. Dat biedt meerwaarde! En zeg nou zelf: als u toch kunt kiezen, dan toch een accountant met meerwaarde?


 

Retail

Ondernemen in de retail is een uitdaging. Het gedrag van uw klant is grillig, soms moeilijk voorspelbaar. Herkent u de hypes, de trends? Bovendien werkt u seizoensmatig en heeft u te maken met een stevige concurrentiestrijd. En hoe gaat u om met online-shops, of doet u liever de combinatie van clicks & bricks? Met recht een uitdagende branche. Met winnaars, maar zeker ook met verliezers.

U vindt het dus belangrijk om ondersteuning te krijgen op hoog niveau, van een accountant die de retail snapt. Van den Berghe & Partners is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector, óók op het gebied van financieringen. Met jarenlange kennis en vaardigheden, ook voor u beschikbaar.

Logistiek inrichten in de software van AFAS, Exact Online of Snelstart? Wij helpen u daarbij. Ook bij het koppelen van een webshop aan uw financiele software. In de retail is benchmarking een must. Hoe doet ú dat? Zie onze aanpak bij financieel inzicht.

 

VRIJE BEROEPEN

U bent advocaat, arts, notaris of consultant. Uw kennis en vaardigheden zijn onomstreden: u verstaat uw vak.

Uw financiële en fiscale zaken wilt u ook goed geregeld hebben. U wilt namelijk geen gedoe. Een stevige gesprekspartner met parate kennis en verstand van zaken, dat zoekt u. Natuurlijk wilt u niet alles opnieuw hoeven uit te leggen, vandaar dat u één contactpersoon wilt. En dan liefst eentje op niveau.

Wij begrijpen dat. U heeft bij ons één contactpersoon met verstand van zaken. En de boekhouding, die wilt u natuurlijk 100% digitaal, want u loopt voorop in de ontwikkelingen. En uiteraard een bonnetjesscanner op uw mobiel. Handig toch in het restaurant, als u de rekening moet betalen?
Kijk naar onze oplossingen voor een volledig digitale administratie bij scan&herken.

HORECA

U heeft een horeca-zaak, dus vaak te maken met kasgeld, ambulante of nul-uren contracten en 'grote', gecombineerde inkoopfacturen van drank- en food-leveranciers. En dan vaak ook nog een speciale positie en afspraken met een brouwer.

Wij zijn een accountant met roots in de horeca: we zijn immers al meer dan 80 jaar gevestigd in een bloemenbadplaats, een toeristische trekpleister van jewelste. Onder onze klantenkring bevinden zich hotels, pensions, restaurants, cafés en bedrijven in dagrecreatie. Belangrijk is dat de boekhouding efficiënt gaat, want dat bespaart tijd. En dat er een koppeling is met uw kassasysteem, want daarin zit uw essentiële informatie. Wij begrijpen dat als geen ander. U wilt toch ook een accountant die uw branche begrijpt?

Unieke service:
Voor de horeca bieden wij een speciale service: realtime benchmarking met een eigen horeca-pool van diverse ondernemingen. Hoe dit werkt? kijk bij financieel inzicht.IT-SECTOR

De IT-sector staat sterk in de belangstelling. Een sterke positie in een snel veranderende markt. De bestedingen aan ICT nemen overal toe. Steeds meer cloudoplossingen. Maar uw onderneming loopt risico om in de ongewenste ‘stuck in the middle’-positie terecht te komen. U moet blijven aanpassen, en dat vergt veel investeringen. Vooral in personeel. Hoe komt u aan goed personeel? Haalt u ze uit het buitenland of vestigt u uw ontwikkelafdeling daar?

Wij kennen de problemen van bancaire financiering. Hoe heeft u dit opgelost? Van den Berghe & Partners begrijpt dat de accountant bij IT-bedrijven een minder traditionele rol inneemt. Hij is veel meer adviseur, ook strategisch. Helpt en adviseert bij overnames. En bespreekt uw cijfers met (potentiële) private financiers, ook dat komt wel eens voor bij u. En natuurlijk wilt u periodieke cijfers, gepresenteerd met state-of-art software. En de liquiditeitsplanning is voor u het belangrijkst, want die bepaalt de snelheid van uw groei. 
Kijk hier naar onze oplossingen.

Uw voordelen

 

Branchekennis over úw sector

Uw software uitbreiden met een logistieke module voor pakbonnen en pickorders

Koppelingen met uw webshop voor automatische handelingen

Klanten in het buitenland? Wij hebben kennis over de BTW-afdracht en aangifte

Benchmarking met sectorgenoten of eigen filialen

Uw financiële processen stroomlijnen, dát maakt het ondernemen leuker

Gedegen kennis van de state-of-art software van Exact Online, AFAS en Snelstart 

 

Meer weten? Stel uw vraag

Dimitri van den Berghe

Partner, accountant en belastingadviseur

Mail Dimitri Bel Dimitri

"In de mode zijn we dagelijks bezig met nieuwe trends, verandering en ontwikkeling. Dan is het fijn om samen te werken met een adviseur die hiervoor “passend” financieel advies op “maat” weet te geven". Edwin Berkhout Modeagenturen - (Enelle.nl – Buena Vista jeans – René Freres, more than trousers!)

"Ooit gewisseld van boekhouder voor beter inzicht en affiniteit met de horeca. Dit is echt een wonderwissel".
Frank "Harbourlights" Schipper 

"We zijn erg tevreden over de professionaliteit van de dienstverlening. Dit in combinatie met de flexibele instelling en de servicegerichtheid bij urgente zaken maakt de samenwerking prettig" - Rob den Boer - Nétive

"Het blijft toch apart dat accountants of administratiekantoren geen logistiek kunnen inrichten. Toen ik Van den Berghe & Partners hiernaar vroeg bleek dat zij het wél kunnen. En toen was ik om. Door hun kennis van logistiek kan ik verder automatiseren. En daar was ik aan toe." - R. (handel import/export).