Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

EVENEMENTEN ORGANISATIE WIL PROCESSEN AUTOMATISEREN

Directeur Marc meldt zich bij verschillende adviseurs met zijn probleem: "Ik moet van mijn budget méér aan marketing besteden en dat kan alleen door in de overhead te snijden". "Doe aan mij een voorstel". 
Dit is een opdracht naar ons hart. We maken een presentatie en overtuigen de directeur.

de boekhoudstraat

We schaffen AFAS Profit (ERP-software) aan. Vervolgens wordt een geautomatiseerde boekhoudstraat ingericht: een volledige digitale administratie met meerdere procuratiehouders en een automatisch ingeregelde verkoop- en inkoopcyclus met e-mailsjablonen voor de verzending van de facturen en de aanmaningen aan de debiteuren Ons kantoor boekt de bankmutaties (wekelijks op een vaste dag) en wij sturen het betaalbestand voor betaling van de crediteuren. De boekhoudstraat wordt afgesloten met Profit BI, ofwel het dashboard voor het continue financieel inzicht. Wij richten AFAS-Insite in - het intranet - en zorgen ervoor dat de dashboards op Insite staan, geautoriseerd beschikbaar voor de verschillende gebruikers.
Maar we doen méér.

evenementenbeheer

We richten het evenementenbeheer van AFAS in. Hiermee worden evenementen gepubliceerd op de eigen website van de organisatie, waarna deelnemers zich kunnen inschrijven. We maken een koppeling tussen de website en de software van AFAS, zodat de inschrijvingen automatisch verlopen. Er komt geen menselijke handeling meer aan te pas! De deelnemer krijgt per mail een bevestiging met informatie over het evenement. De facturen worden automatisch gemaild etcetera. 
Uiteraard installeren wij ook de Pofit-BI-tool op hun Instite, zodat alle evenementeninformatie (zowel financieel als commercieel) mooi in een dashboard beschikbaar zijn.

HRM/payroll

De volgende stap is de inrichting van het HRM/payroll gedeelte. Besloten wordt het HRM/payroll in te richten binnen de eigen organisatie. Wij maken workflows voor verlofaanvraag, telefoonnotities en richten HRM zodanig in dat de medewerkers hun eigen salarisgegevens en loonstroken kunnen inzien (ESS, employee self service). Voor de directeur zetten we de dashboards op Insite voor inzicht in verlof, ziekteverzuim en afloop contracten (wet werk en zekerheid). 

afas pocket app

We richten de AFAS pocket app in. Die installeren wij bij alle medewerkers op de mobiele telefoon. Hiermee hebben ze inzicht in hun verlof, kunnen verlofaanvragen indienen, ziek- en betermelden en de loonstroken inzien. 

waar eindigt dit?

De software-ontwikkelaars van AFAS zitten niet stil. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen die waar nodig toe in de organisatie.

Geïnteresseerd? 

Benieuwd wat AFAS voor ú kan betekenen? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

Onze aanpak


In een vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen

U geeft zelf de prioriteiten aan

Wij maken een kostenbegroting voor u

Opdracht op regiebasis: u blijft de baas van het project

Méér doen buiten de wensenlijst? Natuurlijk kan dat! Minder ook.

Op afstand uw beeldscherm overnemen. Slim en efficiënt

Onze adviseur per dagdeel boeken of liever per uur?

Vanaf slechts € 95 per uur!