Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Wij worden als accountant en adviseur betrokken bij uiteenlopende opdrachten en vraagstellingen. Als accountant of belastingadviseur kijk je als het ware in de financiële keuken van een onderneming of organisatie. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Communiceren is dus belangrijk. Want wat die cijfers vertellen en wat dat betekent voor mensen, daar gaat het om.

HOTEL EIGENAAR REGELT ZIJN TOEKOMST

Dennis, een hoteleigenaar, wil zijn hotel vergroten en verbouwen. Wij worden als accountant vanaf het begin betrokken. De architect maakt een eerste kostenraming en een paar ruwe schetsen. Nicole, zijn vriendin, denkt ook mee.

Na een jaar zijn de plannen zodanig concreet dat een calculatiedeskundige een nauwkeurige bouwbegroting maakt. Daarna wordt ook de bank uitgenodigd. Op advies van Van den Berghe & Partners gaan Dennis en Nicole aan de slag: ze maken een presentatie met alle toekomstplannen prachtig in beeld gebracht, inclusief een commercieel haalbaarheidsonderzoek. Als accountant maken wij alle benodigde financiële begrotingen en de bank neemt de financieringsaanvraag in behandeling. Na ruim een maand is de bank er uit: een akkoord! Er wordt een aannemer gevonden die het gaat bouwen.

Na de grandioze opening bleek Dennis nóg meer plannen te hebben: hij vraagt Nicole ten huwelijk! Dit laatste kon Dennis heel goed zelf; hij had ons even niet meer nodig...

"Hij denkt met je mee, weet niet enkel de regels, maar kan dat ook praktisch vertalen. Ik vind dat erg belangrijk en prettig."
- Danny van Geldorp, Go Explore