Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Wij worden als accountant en adviseur betrokken bij uiteenlopende opdrachten en vraagstellingen. Als accountant of belastingadviseur kijk je als het ware in de financiële keuken van een onderneming of organisatie. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Communiceren is dus belangrijk. Want wat die cijfers vertellen en wat dat betekent voor mensen, daar gaat het om.

FISCAAL GUNSTIG SCHENKEN AAN MIJN KINDEREN

Hoe kan ik mijn kinderen het beste schenken? Een veel gestelde vraag. En het antwoord is altijd maatwerk. Want de vraag is altijd weer: wat wilt u precies? Wilt u uw kind financieel helpen bij het aankopen van een woning? Of wilt u daadwerkelijk een bedrag belastingvrij schenken. Heeft u daar overigens wel de vrije middelen voor, of zit uw vermogen voornamelijk "in stenen"? Ook kunt u overwegen om aan uw kind eenmalig een groot bedrag te schenken; de fiscale spelregels daarvoor zijn aanzienlijk verruimd. 

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheden van de verhoogde schenkingsvrijstelling? Houd er dan rekening mee, dat voor elke doelstelling aparte (fiscale) voorwaarden gelden. De adviseurs van Van den Berghe & Partners kunnen u adviseren over uw mogelijkheden bij schenken. Wij denken met u mee, geven u praktische tips en regelen de zaken voor u.
 

"Hij denkt met je mee, weet niet enkel de regels, maar kan dat ook praktisch vertalen. Ik vind dat erg belangrijk en prettig."
- Danny van Geldorp, Go Explore