Grip op uw zaak

U wilt een accountant die met u onderneemt. Wij helpen met de boekhouding en geven adviezen. En door meer te automatiseren onderneemt u slimmer.

Grip op uw zaak

U wilt een accountant met gedegen kennis van u. Een sector specialist. Een coach. Wij zijn die accountant met bewezen sector kennis en coach ervaring.

Grip op uw zaak

Van den Berghe & Partners richt zich met volwaardige en persoonlijke advisering op de ZZP'er en MKB-onderneming. Een gedegen partner.
Sinds 1936, dus meer dan 80 jaar.

Wij worden als accountant en adviseur betrokken bij uiteenlopende opdrachten en vraagstellingen. Als accountant of belastingadviseur kijk je als het ware in de financiële keuken van een onderneming of organisatie. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Communiceren is dus belangrijk. Want wat die cijfers vertellen en wat dat betekent voor mensen, daar gaat het om.

ZZP-er RICHARD GAAT OVER DE GRENS

Zoals zoveel ZZP-ers is Richard is een gedreven professional. Passie voor zijn werk en loyaal naar zijn klanten. De zaken gaan goed en zo dient zijn eerste buitenlandse opdracht aan. Richard moet diensten leveren, maar ook goederen. Hij komt erachter dat regelgeving daarover behoorlijk gecompliceerd is. Douane- en BTW-regels maken het er niet gemakkelijk op. En hoe stel je de factuur op? Met Nederlandse BTW of buitenlandse? Of géén BTW? Richard belt met zijn vaste contactpersoon bij Van den Berghe & Verdegaal, en nog dezelfde dag weet hij precies hoe het zit en hoe hij het moet aanpakken. Richard kan nu eerst gerust naar een ander buitenland: hij gaat een weekend fietsen in de Ardennen. 

"Snel, betrouwbaar, up to date met de digitalisering. Doordat de contact personen vrijwel niet wijzigen wordt veel tijd bespaard". - Har van Rhijn.